Basel, Türkiye Haritasının Yarısını Kesti! İşte O Paylaşım!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Basel'den skandal bir paylaşım geldi. İşte detaylar..

03.10.2019-17:42 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-17:25)

UEFA Avrupa Ligi’nde 5 yıl sonra gruplara kalan ancak macerasına Getafe yenilgisi ile başlayan Trabzonspor, İsviçre ekibi Basel ile kozlarını paylaşacak. Avrupa gruplarında uzun bir aradan sonra taraftarının önüne çıkacak Trabzonspor, güçlü rakibini mağlup ederek C Grubu’nda ilk 3 puanını hanesine yazdırmayı hedefliyor.

PSG'DEN SONRA, BASEL'DEN SKANDAL PAYLAŞIM

Trabzonspor'un bu akşam karşılaşacağı İsviçre ekibinden skandal bir paylaşım geldi. Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda Türkiye'ye geliş görüntülerini yayınlayan Basel'den ilginç bir hamle geldi. Yapılan videolu paylaşımda Türkiye haritasının Avrupa Kıtası'ndaki topraklarının kesildiği görüldü.

GALATASARAY'IN RAKİBİ PSG NE YAPMIŞTI?

Galatasaray'ın ağırladığı Fransız devi PSG'nin sosyal medyadan yaptıkları paylaşım çok konuşulmuştu.. İstanbul'a gelmeden 2 gün önce Twitter hesaplarından yapılan video paylaşımı Türk takipçiler tarafından tepki çekmişti..

Paylaşılan videoda Galatasaray stadının yanında İstanbul'un çeşitli güzellikleri gösterilirken dikkat çeken bir detay yakalandı.. Videodaki müziğin Yunan ezgilerine ait olması ve Ayasofya camisinin minaresiz olması Türk kullanıcılar tarafından tespit edilmişti.

HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK!

Türk taraftarlar bu detayı kısa sürede farketti ve paylaşılan videoya tepki gösterdi. Basel yönetiminden henüz bir açıklama yapılmazken video kaldırılmadı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal