Levent Tüzemen: ''Seri Galatasaray'a İhanet Etti''

Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili açıklamalarda bulundu..

27.08.2019-13:48 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-13:43) Levent Tüzemen: ''Seri Galatasaray'a İhanet Etti''

Konyaspor ile Galatasaray'ın 1-1'lik beraberliğinden sonra moraller iyice bozulmuştu. Galatasaray cephesinin hatalarına değinen Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen açtı ağzını, yumdu gözünü..

Umarım Falcao takımın desteğini alabilir..

Falcao manşetleri Galatasaraylı oyuncuları olumsuz etkiledi. Oyuncular zihinsel olarak kendilerini Falcao'nun gerisinde kalmış gibi hissettiler. Falcao gelse bile takımın bir parçası olacak. Kolombiyalı, G.Saray'a gelirse, dilerim takımdan yeterli desteği alır"

Seri Galatasaray'a ihanet etti

"Belhanda'nın eksikliğini bence Seri da aradı. Çünkü benim izlediğim Seri daha üretkendi. Ancak rakibine yaptığı kırmızı kartlık hareket tam bir ihanetti. Emre Mor'un çıkışı, Adem'in girişi ve Babel'in nihayet şut atabilecek zihniyete bürünmesi Galatasaray'ın Konya kalesine daha etkili hücum etmesini sağladı. Babel, Konya kilidini sağ çaprazdan içeri girerek attığı golle çilingir gibi açtı. Galatasaray skoru artırabilecek pozisyonlar buldu ancak Seri'nin ihanetle eşdeğer olan kırmızı kartı rakibe pozisyonlar vermesine neden oldu." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal