Kayserispor Başkanı Erol Bedir: ''Galatasaray Maçını Kazanacağız''

Kayserispor Başkanı Erol Bedir hafta sonu oynayacakları maç ile ilgili iddialı konuştu. İşte detaylar..

27.08.2019-13:43 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-13:38) Kayserispor Başkanı Erol Bedir: ''Galatasaray Maçını Kazanacağız''

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, cuma günü oynayacakları Galatasaray maçına değinerek, "Taraftarımızın desteği ile o maçı alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Adebayor açıklaması

"Yeni transfer Adebayor'a 'hoş geldin' demek istiyorum. İnşallah hem kendisi açısından, hem de Kayserispor açısından iyi bir sezon geçirir. Şunu belirtmek isterim ki futbol 1 kişiyle oynanmıyor. Bundan önce yaptığımız transferlerde, geçen seneden takımımızda kalan isimler de en az Adebayor kadar değerli."

Galatasaray maçını kazanacağız

"Galatasaray maçına takımımız çalışıyor. Ankaragücü maçında çok gol pozisyonuna girdik atamadık. Onun telafisini kendi sahamızda çıkartmak durumundayız. Sezonun ilk maçını kaybetmiştik, sırada Galatasaray maçı var. Bu maçtan 3 puan almak artık görev haline geldi. Büyük konuşmak istemiyorum ama taraftarımızın desteği ile o maçı alacağımızı düşünüyorum. Ama sonuçta bu futbol, her şey sahada belli olur. Ben ne dersem diyeyim kararı oyuncular verir, ben oyuncularıma güveniyorum" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal