Lazio Sahasında İnter'i Devirdi

İtalya Serie A’nın 24. Haftasında Lazio sahasında lider İnter’i 1-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazandı.

17.02.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-10:20) Lazio Sahasında İnter'i Devirdi

İtalya Serie A’nın 24. Haftasında Lazio sahasında lider İnter’i 1-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Roma Olimpiyat Stadı'nda ligde uzun zamandır yenilgi yüzü görmeyen 2 takımın karşılaşmasını hakem Gianluca Rocchi yönetti.

Karşılaşmanın ilk devresinde her 2 ekip de rakip kaleyi yoklarken, konuk takım Inter 44'üncü dakikada Ashley Young ile 1-0 öne geçti ve devre arasına üstün bir şekilde girdi.

İkinci devrenin başında ise Inter'in defans oyuncusu Stefan De Vrij'in ceza sahası içinde Lazio'nun golcü ismi Ciro Immobile'ye yaptığı mücadele sonucu hakem Rocchi, Video Yardımcı Hakem (VAR) yardımı ile penaltı kararı verdi.

50'nci dakikada penaltıyı gole çeviren Immobile, skoru 1-1 yaptı ve eşitliği sağladı.
69'uncu dakikada ev sahibi ekip, Sırp futbolcu Sergey Milinkovic Savic'in kaydettiği gol ile 2-1 öne geçmeyi başardı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Lazio, Inter'i sahasında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 mağlup ederek 3 puan alan taraf oldu.

Bu sonucun ardından mavi-beyazlı başkent takımı, puanını 56'ya yükselterek puan tablosunda Inter'in önünde 2. Sırada yer aldı. Bu galibiyet ile yenilmezlik serisini 19 karşılaşmaya yükselten Lazio, rakibi Inter'in 16 maçlık yenilmezlik serisini de bitirmiş oldu.

Konuk ekip Inter başkent deplasmanında aldığı yenilgi sonrası şampiyonluk yarışında ağır bir darbe alırken, 54 puanla 3'üncü sıraya düştü.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal