Lacob: 'Durant'ın Gidişi, Uzun Vadede İyi Oldu'

Golden State Warriors sahibi Joe Lacob, Kevin Durant'ın takımdan gitmesinin onlara daha hızlı yükselme fırsatı tanıdığını itiraf etti.

11.04.2020-13:16 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-13:14) Lacob: 'Durant'ın Gidişi, Uzun Vadede İyi Oldu'
Golden State Warriors sahibi Joe Lacob, Kevin Durant'ın takımdan gitmesinin onlara daha hızlı yükselme fırsatı tanıdığını itiraf etti.

Warriors, Durant'in geçen yaz serbest basketbolcu döneminde gittiğini görmüştü, fakat Bay Area ekibin ortak sahibi Lacob, Durant'in Brooklyn Nets için gidişinin, ekip için olumlu olarak görüyor:

"Bunu söylemek gerçekten garip, ama ayrılması doğru şey olmuş olabilir. Onun kesinlikle iyi bir kariyere sahip olmasını ve eğlenmesini istiyorum. Açıkçası kalmanın doğru bir şey olmadığını hissetmişti. Çok rahat değildi. Nedenini açıklayamıyorum. Nedenini bilmiyorum. Ama ne sebeple olursa olsun, önüne baktı. Ama bu geçen yıl oynayamazdı. Sakattı. Takım olarak büyük bir maaş bordromuz olurdu. Belki de en iyisi budur. Yapabileceğimizden biraz daha erken bir yeniden yapılanma sürecine başladık. Belki de gerçekleşen uzun vadede doğru olan şey budur. Ben iyimser biriyim. Durumdaki olumlu olan şeylere her zaman bakarım. Evet, o gitti. Bu negatif bir şey. Ancak olumlu olan şu ki, daha hızlı ilerleme ve yaptığımız işin bir sonraki aşamasına geçme şansımız var."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal