Kyrie: 'En İyi Arkadaşım Kevin Durant'

Brooklyn Nets süperstarı Kyrie Irving, müsabakalar sırasında benchte oturan ekip arkadaşı Kevin Durant ile gerçekleştirdiği konuşmaları anlattı.

20.01.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-14:27) Kyrie: 'En İyi Arkadaşım Kevin Durant'
Kyrie, Durant ile karşılaşma sırasında hangi konu hakkında konuştuklarını ve Nets için ilerki zamanları nasıl gördüklerini anlattı:

"En önemlisi, niyetimiz ve hedefimiz aynı. O da burada beraber şampiyonluk kazanmak. Beraber derken buradaki tüm grubu kastediyorum. Medyadakiler çarpıtmasın diye baştan söyleyeyim. Ben ve K bunu konuştuğumuzda, oldukça tutkulu bir enerjiyle gerçekleşiyor. Çünkü iyi oynamak istiyoruz ve onun sahaya dönmek istediğini biliyorum.

"Geleceği de konuşuyoruz. Ve orada geliştirebileceğim şeyler görüyor. Ve ekibe liderlik etmek, adamları dahil etmek, daha agresif olmak gibi. Ayrıca geleceği ve birbirimizi nasıl etkileyebileceğimizi, onun nerede etkili olabileceğini, sağlıklı olacağı zaman ve nasıl hissettiğini konuşuyoruz. Bir adamla yapmak istediğiniz, oyunu benim kadar seven en iyi arkadaş sohbetlerinden daha fazlası."

"Muhtemelen oyunu benden daha fazla seviyor. Dürüst olmak gerekirse, o sonraki seviyede bir adam. Dürüstçe söylüyorum. Ama onu özlüyorum ve aynı zamanda hepimiz de özlüyoruz. Konuşuyoruz, fikirler üzerinde karşılıklı tartışıyoruz. Ligde en iyi arkadaşınızın olması güzel."

Kendileri de içinde olmak üzere hiç kimse, Nets'in bu sene şampiyonluk için rekabet etmesini düşünmüyor, zira KD, sezon süresince sahada olmayacağını birden çok defa doğrulamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal