Kupada Yarı Final Heyecanı! Galatasaray Akhisarspor’u Ağırlıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan Galatasaray-Akhisarspor yarı final rövanş karşılaşması ile sürüyor. Galatasaray’ın TT Stadyumu’nda konuk edeceği Akhisarspor karşılaşması yarın saat 20.30'da başlayacak.

17.04.2018-15:29 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-15:09) Kupada Yarı Final Heyecanı! Galatasaray Akhisarspor’u Ağırlıyor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş heyecanı Galatasaray’ın Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk edeceği karşılaşmayla devam ediyor.

İlk karşılaşmada Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk olan Galatasaray sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Karşılaşmanın rövanşı yarın saat 20:30’da Türk Telekom Stadı’nda oynayacak.

Spor Toto Süper Lig 29. Hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Medipol Başakşehir’i 2-0’la geçen Galatasaray’da hedef Ziraat Türkiye Kupası’nda da şampiyon olmak. Konuk ekip Teleset Mobilya Akhisarspor ise Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son karşılaşmada sahasında Beşiktaş’ı konuk etmiş ve 3-0 mağlup olmuştu.

FİNAL DİYARBAKIR’DA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2017-2018 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinin Diyarbakır’da oynanacağını açıkladı.

3 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilen Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında Ziraat Türkiye Kupası finalinin Eskişehir ve Süper Kupa’nın da Konya şehirlerinde oynanmasına karar verilmiş ve kamuoyuna açıklanmıştı. Ancak TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirme neticesinde ülkemizdeki tüm turnuvaların başarılı ve güvenli bir şekilde yapıldığını tüm dünyaya göstermek adına Ziraat Türkiye Kupası finalinin bitme safhasında olan Diyarbakır Yeni Stadyumu’nda oynanmasına karar verdi.

Buna göre Ziraat Türkiye Kupası finali, 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Diyarbakır Yeni Stadyumu’nda oynanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal