Trabzonspor Onur Kıvrak Hakkında Açıklama Yaptı!

Trabzonspor Kulübü, dün oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında sakatlanan Onur Kıvrak hakkında resmi sitesinden bir açıklamada bulundu.

17.04.2018-15:08 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-14:58) Trabzonspor Onur Kıvrak Hakkında Açıklama Yaptı!

Spor Toto Süper Lig’de dün oynanan Osmanlıspor karşılaşmasının sonlarına doğru sakatlık geçiren fakat 3 oyuncu değişiklik hakkının kullanılması nedeniyle oyunda kalan ve maçı sakat sakat tamamlayan kaptan Onur Kıvrak’ın sezonu kapattığı iddia edilmişti.

Daha önce operasyon geçirdiği bacağında esneme olduğu tespit edilen deneyimli isim büyük bir fedakarlık örneği göstererek karşılaşmayı acılar içinde tamamlamıştı. Başarılı file bekçisi, sakat olmasına karşın 90+3. dakikada Osmanlıspor'un bir hücumunda çok önemli bir kurtarışa imza atmıştı.

Maçın hakemin son düdüğünün ardından da kendini yere bırakan Onur Kıvrak sedye ile saha dışına götürülmüştü.

Trabzonspor Kulübü, kaptan Onur Kıvrak hakkında çıkan haberlere ilişkin resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada “Dün akşam Osmanlıspor'la oynadığımız Spor Toto Süper Lig müsabakasında sakatlanan takım kaptanımız Onur Kıvrak'ın bu sabah yapılan muayenesi ve çekilen MR'ı sonucunda daha önce cerrahi tedavi geçirdiği sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edilmiştir. Sağlık ekibimizin uygulayacağı 2 - 3 haftalık tedavinin ardından kaptanımız Onur'un yeniden sahalara dönmesi beklenmektedir.” ifadelerine yer verildi.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal