Klay, Michael Jordan'la Tanıştığı Anı Hatırladı!

Golden State Warriors süper starı Klay Thompson, 1998'de Portland'da bir Chicago Bulls karşılaşmasının ardından Michael Jordan ile tanıştığı hikayeden bahsetti.

27.04.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-16:37) Klay, Michael Jordan'la Tanıştığı Anı Hatırladı!
Klay, 7 yaşındayken kardeşleriyle, Jordan ile tanıştıkları video kayıtlarını, Instagram hesabında yayınladı.

Paylaşımının altına ise, Klay şu sözleri yazdı:

"Küçük bir çocukken, MJ ve Scottie'nin babama saygı duyduklarını ve Mykee, Trayce ve bana bir imza verdiklerini görünce, dünyanın en havalı babası olduğunu düşünmüştüm!"

"Not; Steve Kerr, ondan imza istediğimde bana üstünlük tasladı ve imzayı hak etmek için, kariyerimde onun gibi %45 üçlük sokmam gerektiğini söyledi!"

Klay, paylaşımına 36 saniye süren bir video da ekledi ve şu sözleri dile getirdi:

"O geceyi fazla hatırlamıyorum... Babamın bizi arkaya götürdüğünü, tünelde beklediğimizi hatırlıyorum. Scottie ve Michael'ı görmeyi çok istiyorduk. Tek kelime söylediğimi sanmıyorum. Ama sadece orada olabilmem ve efsaneyle tanışabilmem gerçeği benim için çok motive ediciydi. Okula gittiğimde tüm arkadaşlarıma anlatabilmiştim, o anıları sonsuza dek unutmayacağım. Michael Jordan ile en iyi döneminde tanışıp Chicago Bulls'u izlediğimi, arkadaşlarıma ve gelecekteki çocuklarıma anlatabileceğim. Bu gerçekten bir onur ve asla unutamayacağım bir şeydi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal