Karabükspor’da Fikret Yılmaz Dönemi Sona Erdi!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Fikret Yılmaz görevinden istifa etti.

05.09.2018-13:17 - (Son Güncelleme: 05.09.2018-13:15) Karabükspor’da Fikret Yılmaz Dönemi Sona Erdi!

Sezon başında Kardemir Karabükspor’un başına geçen Fikret Yılmaz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yılmaz, yaklaşık 2 aydır Karabük'te olduğunu ve kadrolarına kattıkları futbolcuların lisanslarının çıkmadığını, altyapıda forma giyen futbolcularıyla bu süreçte 4 maça çıkıldığını vurguladı.

Genç futbolculara bu 4 karşılaşmada gösterdikleri performans ve mücadele için teşekkür eden Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir zaman bırakıp gitmek, yarı yolda bırakmak gibi bir düşüncem olmadı. Lisanslar açılmadı ve karşılaştığım tablo gelecek adına hiç ümit vermedi. Bu sebeple, bundan sonraki karşılaşmalarda başka bir teknik adamın görev almasının daha uygun olduğunu düşünüyorum. Bu kan değişikliği gibi bir durum değil. Benim açımdan artık göreve devam etmem halinde bana zarar vereceğini düşündüğüm için... Genç futbolcuların bu yükü kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bu sebeple istifa etmeye karar verdim. Şimdiye dek bana gösterilen ilgi ve sevgi için çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel anlar yaşadım. Beni sevdiler, ben de onları sevdim fakat maalesef buraya kadarmış."

Kardemir Karabükspor'un ileride başarılı olması adına tavsiyelerde bulunan Fikret Yılmaz, basın mensuplarıyla vedalaşmasının ardından şehirden ayrıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal