En Değerli Yerli Yusuf Yazıcı!

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray’ı 4-0 mağlup eden Trabzonspor’da yüzler gülerken, takımın genç yıldızı Yusuf Yazıcı da performansıyla değerini yükseltmeyi sürdürüyor.

05.09.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 05.09.2018-12:40) En Değerli Yerli Yusuf Yazıcı!

Trabzonspor’un en önemli oyuncuları arasında yer alan Yusuf Yazıcı, gösterdiği performansla değerine değer katmaya devam ediyor… 21 yaşındaki orta saha, Spor Toto Süper Lig’in en değerli yerli oyuncusu konumunda…

Altyapısından yetiştiği Karadeniz temsilcisinde, 2015-2016 sezonunun devre arasında A Takım formasını sırtına geçiren genç yetenek, oynadığı futbolla takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Başarılı futbolcu, Transfermarkt verilerine göre; 12 milyon euro değerindeki bonservis bedeliyle 'Spor Toto Süper Lig'in en değerli Türk futbolcusu' olmayı başardı.

Spor Toto Süper Lig’de forma giyen en değerli oyuncular listesinin ilk 4 sırasında ligde kiralık olarak forma giyen yabancı oyuncular yer alırken, milli futbolcu, 5. sırayı Beşiktaş'ın iki yıldız ismi Vida ve Karius ile paylaşıyor. Listede ayrıca 10. sırayı Galatasaraylı Maicon ve Rodrigues ile paylaşan Trabzon'un 19 yaşındaki genç yıldızı Abdülkadir Ömür ve Beşiktaş'ın takım kaptanı Oğuzhan da 8 milyon euroluk değerleriyle Yusuf'u takip eden yerli oyuncular oldu.

Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal