'Kara Bulutları Dağıtacağız'

Süper Lig’in ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan Yukatel Denizlispor’da Recep Niyaz Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

12.02.2020-15:40 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-15:35) 'Kara Bulutları Dağıtacağız'

Süper Lig’in ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan Yukatel Denizlispor’da Recep Niyaz Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte o açıklamalar:

Kayserispor geçen hafta son dakikada gol yedi ve puan kaybetti. Onlar da ısrarla yukarı tırmanmak istiyor. Kolay bir maç olmayacak. Puan sıralamasında altta olsalar da kesinlikle kolay bir maç olmayacak, zorlanacağız. Biz iyi bir takımız. İçerde kazanmakta zorluk çekiyoruz ama bu sürecin de geçici olduğuna inanıyorum. Ben Kayserispor maçında kara bulutları dağıtacağımıza inanıyorum. Bizim için hakikaten kazandıktan sonra ligin büyük bir bölümünü tamamlamış olabiliriz. Çünkü rakiplerimiz kendi aralarında oynuyor. İçerde oynayacağımız iki rakibimiz daha var. Kayserispor maçından 3 puan alacağımıza hem taraftar hem camia hem futbolcular olarak bu hasrete son vereceğimize inanıyorum.

Ben hiç bir zaman çalışmayı bırakmadım. Bizim işimiz bu, buraya her gün gelmeliyiz ve antrenman yapmak zorundayız. Ben Göztepe maçında hazır olmamış olsaydım, takım içinde sırıtsaydım belki Konyaspor maçında oynamayacaktım. Bundan sonraki süreçte oynarım veya oynamam açıkçası bu süreçten sonra çok önemli değil. Çünkü hepimizin ortak çıkarı olan bir Denizlispor camiası var. Mümkün olduğunca bu camiayı üst sıralara taşımak hepimizin amacı.

Ben de bu camianın bir neferi evladı olarak elimden geldiğince mücadeleyi gösteriyorum. Oynamadığım zaman çok fazla üzülüyorum çünkü bu takıma çok fazla emek vermek isteyenlerdenim. Ama karar veren biz değiliz, kararı hocamız veriyor. Ama şuna inanıyorum ki oynayan her oyuncuda elimizden geldiği kadar bu takıma layık olmaya çalışıyor. Yeter ki kötü mücadele etmeyelim.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal