Jonathas: "İlk Başta Migren Sandım"

İspanya 2. Lig temsilcilerinden Elche’de top koşturan ve coronavirüse ilk yakalananlardan olan Jonathas de Jesus yaşanılan süreci anlattı.

23.03.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-09:05) Jonathas: "İlk Başta Migren Sandım"

Spor camiasında coronavirüs salgınını ilk geçiren isimlerden biri olan Brezilyalı oyuncu Jonathas, geçirdiği zor günleri açıkladı. İspanya 2. Lig takımlarından Elche’de top koşturan Brezilyalı oyuncu Jonathas'ın coronavirüs testi, önceki hafta pozitif çıkmıştı. Düzelme sürecine giren Jonathas geçirdiği zor günleri anlattı.

İlk başlarda belirtileri anlayamadığını söyleyen Jonathas şu ifadeleri kullandı: "Ateşimin çıktığını hissettim. İlk başta migren sandım ancak hissettiğim çok yoğun bir acıydı. Sabah uyandığımda kulüp doktoruna gitmeye karar verdim. Semptomları anlattığımda bana yapılan korona testi pozitif çıktı. Özellikle ilk 3 gün vücudum yenik düştü ve çok acı çektim. Hareket edecek halim yoktu. Daha önce hiç böyle bir acı yaşamamıştım."

Son olarak hastalığı atlatma aşamasında olduğunu vurgulayan Brezilyalı futbolcu, "Şimdi daha iyiyim. Hafif antrenmanlara başladım. Ben bir sporcu olmama rağmen bu kadar acı yaşıyorsam yaşı ileri insanların neler yaşadığını tahmin bile edemiyorum" şeklinde belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal