Joey Barton’dan Neymar Hakkında Olay Yorum!

Futbolculuğu döneminde agresif tavırları ve gördüğü kırmızı kartlarla gündemden düşmeyen Joey Barton, bu kez de Paris Saint Germain’in Brezilyalı yıldızı Neymar'a sataştı.

22.09.2018-13:05 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-13:04) Joey Barton’dan Neymar Hakkında Olay Yorum!

Futbolculuk kariyerinde Premier Lig’in en hırçın isimlerinden biri olan Joey Barton’ın Brezilyalı yıldız Neymar hakkındaki sözleri, Brezilyalı yıldızın hayranlarını çok sinirlendirecek türden…

2016-17 sezonunda futbolu bırakmasının ardından yorumculuğa başlayan ve yaptığı acımasız eleştirilerle adından sıkça söz ettiren Barton’ın hedefinde bu sıralar Neymar var…

Barton, Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası sırasında gösterdiği sportmenlik dışı hareketler sebebiyle futbol kamuoyu tarafından yoğun eleştirilere maruz kalan Neymar’ın Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun seviyesinde olmadığını düşünüyor.

Fransız dergisi L'Equipe'e açıklamalarda bulunan Barton, PSG'nin Sambacı yıldızı hakkında "Neymar dünyanın en iyi futbolcusu değil. Rusya'da bunu bir kez daha gördük. Messi ve Ronaldo'nun düzeyinde değil. Dünyada ondan daha iyi birçok futbolcu var." dedi.

İngiliz futbol adamı, Neymar'a yaptığı eleştirilerini ilginç bir örnekle tanımlarken, "Bence Neymar futbolun Kim Kardashian'ı. O bir futbol fenomeni değil. O bir reklam fenomeni. Tıpkı Kardashian kardeşler gibi." ifadelerini kullandı.

Barton ayrıca PSG'ye de göndermede bulunmayı ihmal etmedi ve "PSG, Jordan marka forma giyiyor. Ciddi misiniz? Bu bir basketbol markası, futbol değil! Siz bir futbol kulübüsünüz. Bende mi sorun var, anlamıyorum..."

36 yaşındaki Barton, bu sezon Fleetwood Town'un menajerliğini yapıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal