İtalya'da Vedat Muriç Savaşı!

Fiorentina Başkanı Joe Barone, Vedat Muriç’i kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile iletişime geçti. Bu haberin duyulmasından sonra ise Lazio Başkanı çileden çıktı.

29.08.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 29.08.2020-13:22) İtalya'da Vedat Muriç Savaşı!

İtalya Serie A takımlarından Fiorentina Başkanı Joe Barone, Vedat Muriç için Fenerbahçe ile temasa geçti. Bu olayın duyulmasının sonrasında ise Lazio Başkanı sinirlerine hakim olamadı.

Corriere dello Sport göre bunu duyan Lazio Başkanı Lotito, öfkeli bir şekilde Barone'yi aradı ve görüşmeleri sonlandırmasını istedi.

FENERBAHÇE TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR

Kosovalı oyuncunun yeni durağı henüz belli olmazken, Fenerbahçe yönetiminin de teklifler gelmesi sebebiyle işi ağırdan aldığı aktarıldı.

SELAHATTİN BAKİ: 'VEDAT MURİÇ’İN TRANSFERİ KONUSUNDA GELİŞME YOK'

Süper Lig’in 2020- 2021 Sezonu fikstürü çekimi ardından basın mensuplarına konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Vedat Muriç'in transfer durumu ile alakalı "Vedat Muriç ile ilgili şu anda somut bir gelişme yok. 2-3 gün evvel açıklama yapmıştık. O açıklama aynen geçerliliğini korumakta. An itibarıyla bir şey yok. Vedat kaldığı sürece forvet transferi yapmayı düşünmeyiz. Eğer olur ki Fenerbahçe’nin çok hoşuna giden şartlar masaya konursa ve Vedat’ı verirsek anca o zaman bir forvet transferi düşünürüz" şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal