Alexander Sörloth Transferini Açıkladılar!

Trabzonspor'da sergilediği oyun ile transfer gündeminin ilk sırasında bulunan Alexander Sörloth'un yeni adresi açıklandı.

29.08.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 29.08.2020-13:10) Alexander Sörloth Transferini Açıkladılar!

Trabzonspor'da top koşturan Süper Lig gol kralı Alexander Sörloth, transfer yarışında yer almayı sürdürüyor. Dün bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, misafir olduğu Anadolu Ajansı Spor Masası'nda Norveçli forvet ile alakalı transfer açıklaması yaptı.

EN ISRARCI TAKIM LEIPZIG

Ağaoğlu; 'Sadece Uğurcan Çakır ve Sörloth'a ciddi teklif geldi. Sörloth için en ısrarcı kulüp Leipzig. Başka hiçbir oyuncumuzla ilgili teklifle karşılaşmadık. Beklentilerin altında tekliflerdi. Bu tekliflere 'Evet' demeye hiç niyetimiz yok.' ifadelerini kullanmıştı.

YARIŞI INTER KAZANDI

Trabzonspor'un başarılı golcüsü için son olarak Inter adı geçti. İtalya medyasında, Inter'in Sörloth yarışını kazandığı aktarıldı.

24 yaşındaki forveti, Avrupa'da çok önemli takımlarının almak istediği fakat Inter'in bu yarıştan galip çıktığı kaydedildi.

GOL KRALI OLDU

İtalyan kulübünün hem Crystal Palace hem Trabzonspor'la iletişime geçtiği aktarıldı. Karadeniz ekibinde kiralık sezonunda 24 golle krallığı yarışında galip gelen yıldız futbolcunun Inter kadrosuna dahil olan 4. forvet olduğu belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal