İtalya Federasyon Başkanı Ligin Başlangıç Tarihini Açıkladı!

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina mayıs ayının sonu veya haziran ayının başında lige başlama hazırlıkları yapılabileceğini belirtti.

18.04.2020-10:17 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-10:14) İtalya Federasyon Başkanı Ligin Başlangıç Tarihini Açıkladı!

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Gabriele Gravina Serie A'da ligin geri kalanının devem ettirilmesini istemeyenleri futbolu veya İtalyanları sevmeyenler olarak nitelendirdi.

Rai Radio'ya açıklama yapan Gravina, Serie A'nın kalan kısmının yapılması için büyük bir çaba içerisinde olduklarını vurgulayarak bir şekilde sezonun geriye kalan tüm haftalarının oynanacağını belirtti. Gravina açıklamasında, "Sorumluluk ve sağduyumuzla doğru yolu bulacağımızı düşünüyorum. Sezonun iptalini düşünenler futbolu veya İtalyanları sevmeyenlerdir. Ligi yeniden başlatabilmek için tüm gücümle çalışacağım" ifadelerini kullandı.

İtalya Spor Bakanı Spadafora'nın 4 Mayıs olarak açıkladığı tarihin üzerine 3 hafta ekleyerek denemeler yapılmasını istediklerini aktaran Gravina, "Böylece mayıs sonu- Haziran başında tekrar başlayabiliriz. Başladığımız zaman herkesin kendi stadında oynayabileceği şekilde bir çözüm düşünüyoruz. Herkes her alanda testlerini yaptırıp negatif sonuçlar alırsa virüsün yayılmasıyla ilgili bir sorun da kalmayacaktır" diye planlarını açıkladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal