Inter, Eriksen Transferinde Kararlı!

Inter, Tottenham'la sezon sonu mukavelesi sona erecek olan Christian Eriksen'i takımına dahil etmek istiyor. Serie A kulübü, 10.5 milyon Pound’u gözden çıkarsa da Tottenham için bu miktar yeterli durmuyor.

15.01.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-15:32) Inter, Eriksen Transferinde Kararlı!

Tottenham'dan gitmesi kesin olarak gözüken  Christian Eriksen'i isteyen takımların sayısı artıyor. Danimarkalı tecrübeli oyuncu için bu defa Inter harekete geçti.

İtalyan ekibi, 27 yaşındaki futbolcu için 10.5 milyon Pound’u gözden çıkardı. Fakat, ingiliz takımı bu teklifi kabul etmedi.

Sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan Eriksen için Tottenham yönetim ekibi 20 milyon Pound'da sabit gözüküyor.

Londra takımı, futbolcuyla Inter'in ilgilendiğini doğruladı. Geçen günlerde Eriksen'in menajeriyle buluşma gerçekleştiren Inter, yeni bir görüşme daha gerçekleştirmeyi düşünüyor.

Inter'in Eriksen için girdiği rekabette ManchesterUnited ve Paris Saint-Germain'in de olduğu söyleniyor. Geçen yaz ismi Real Madrid'le de anılan orta saha futbolcusu, "Yeni bir başlangıç" yapmak istediğini söylemiş fakat herhangi bir takıma transfer olmamıştı.

2013'ten bu zamana kadar Tottenham'da ter döken Christian Eriksen, 302 karşılaşmada görev aldı ve 69 gol - 89 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal