İlkay Gündoğan’dan Anlamlı Hareket!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Mancester City’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan engellilere yönelik bir proje kapsamında memleketi Balıkesir'in Dursunbey Belediyesi'ne engelli taşıma aracı hediye etti.

19.06.2018-15:23 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-15:19) İlkay Gündoğan’dan Anlamlı Hareket!

Manchester City’de forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan’dan anlamlı davranış…

Dursunbey Belediyesi'nin engellilere için başlattığı "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" projesine destek olan İlkay Gündoğan’ın annesi Ayten ve babası İrfan Gündoğan, yıldız futbolcunun sözünü verdiği tam donanımlı engelli taşıma aracının anahtarını Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a takdim etti.

Bu araç, özel donanım özellikleriyle engellilerin tekerlekli sandalyeleriyle arabaya kolayca binebilmelerine yarıyor.

İlkay Gündoğan’ın annesi Ayten Gündoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracın hayırlı hizmetler için değerlendirileceği dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan da yıldız oyuncu İlkay Gündoğan'a desteği sebebiyle teşekkür etti. Bahçavan, "Bugün sağ olsunlar Ayten Hanım ve İrfan Bey engelliler için hizmetlerimizde kullanacağımız aracın anahtarını bize teslim ettiler. Proje kapsamında, ilçemizdeki yaklaşık 1300 engelli vatandaşımız için böyle bir araca ihtiyacımız vardı. Bunu kardeşlerimize teklif ettiğimiz zaman aracın tamamını anahtar teslim olarak vereceklerini söylemişlerdi. Kendilerine çok teşekkür ediyor, İlkay Gündoğan kardeşime de başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal