'Hedefim Premier Lig'de Forma Giymek'

Fransa 2. Lig takımlarından Le Havre’de forma giyen Milli oyuncu Umut Meraş, hedefleri ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

09.03.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-15:11) 'Hedefim Premier Lig'de Forma Giymek'

İşte o açıklamalar;

Burası İngiltere'ye en yakın şehirlerden biri. Bir buçuk saatte geçiş yapabiliyorsun buradan. Her gün gemi kalkıyor İngiltere'ye. Bize daha kısmet olmadı gitmek ama inşallah Cenk ağabeyin de yanına gideceğiz.

Aynen. Herkes 'nasılsın?' dedikten sonra La Havre vela kuvvete diye devam ediyor. Milli takıma gidiyorum, orada beni gören 'o La Havre vela kuvvete ne yapıyorsun. Odada yatıyorsun, maç günleri böyle pozisyon oldu; yataktan kalkıp kafayı kaldırarak o gol mü oldu? diye bakabiliyorsun. Böyle kandırdılar (gülüyor). Maçtan önce de burada kampa giriyoruz, odada takım arkadaşım Ertuğrul Ersoy'la tartışıyoruz; mesela ben topu şuradan aldım sen şuraya pas atacaksın gibi bildiğin sahayı göstererek kafanda kurgu yapabiliyorsun. Mesela burada kahveni alıp dinlenebiliyorsun. Kulübümü 2'nci lig kulübü gibi görmüyorum.

“ERTUĞRUL İLE BİRBİRİMİZİ İKNA ETTİK”

Birbirimizi teşvik ettik. Ben normalde Türkiye'den kulüplerle anlaşmıştım ama olmadı. Daha sonra Avrupa hayalim vardı ve bunu gerçekleştirmek istiyordum. Farklı kültürler tanıyarak kendimi geliştirmek açısından. Buraya 2'nci lig takımı olarak görmüyorum.

“ERTUĞRUL İLE HEM SAHA İÇİNDE HEM DE SAHA DIŞINDA DESTEKLİYORUZ”

Ertuğrul'a birlikte burada birbirimize sahip çıkıyoruz. Takımda bir Türk'ün daha olması çok iyi. Bursa'da da bir sene birlikte oynadık O yüzden arkadaşlığımız da çok iyi. Birbirimize hem saha içinde hem de saha dışında sahip çıkıyoruz.

“UMUT MERAŞ’DAN ANONS ANISI”

Mücadele sırasında 'Avos Avos' diye bağırıyorlardı. Meğer "Çık çık çık" anlamına geliyormuş. Bizim takımda da Amos diye bir oyuncu var. Ben de maçta "amos amos amosa" diye bağırıyorum. Futbolcu da bağırdıkça bana bakıyor. Futbolcu da devre arasında yanıma geldi ve "Kardeşim adımı mı ezberliyorsun, 20 kere adımı söyledin. Bakıyorum ama top da bende değil. Hani bir şey mi yaptım deyip sana bakıyorum" dedi. Daha sonra ise durumu anlattım tabi. "Avos avosu yanlış algılamışım" diye. Böyle de komik bir anım var

“KAZANDIĞIM İLK PARA İLE OYUN KONSOLU ALDIM”

Eniştem bir gün bana dedi ki, "Sende çok büyük bir yetenek var. Futbolcu olacağına inanıyorum, futbolcu olduğun zaman ilk kendine ne alacaksın?" Ben de enişteme, "Bana bir tane oyun konsolu al, geri kalan tüm parayı sen al" dedim ve hala da oyun konsolu oynuyorum. İlk o zamanın parasıyla güzel para kazanmıştım. Allah nasip etti ve aldım. Paranın geri kalanını gerçekten aileme verdim. Sadece oyun konsolu ve 2 tane de oyun aldım. Ben telefonda oyun oynarken bile sürekli maç üzerine oyunlar oynuyorum. İnsanlar artık bana "bari oyun oynarken futbol oynama" diyorlardı. Ben yaptığım işi zevk alarak yapıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal