Giovanni Demontis: Eljif Inter'de Oynamaya Hazır Değil

Fenerbahçe'nin genç yıldızı bir süredir Inter'in gündeminde yer alıyor. FIFA menajeri Giovanni Demontis'ten, Eljif Elmas transferi ile ilgili değerlendirme geldi.

22.05.2019-15:21 - (Son Güncelleme: 22.05.2019-15:14) Giovanni Demontis: Eljif Inter'de Oynamaya Hazır Değil

Fenerbahçe'nin genç yeteneklerinden olan Eljif Elmas, birçok kulübün listesinde yer alıyor. Son zamanlarda Inter'in gündeminden düşmeyen 19 yaşındaki yıldız ile ilgili FIFA menajeri Giovanni Demontis'ten açıklama geldi. Demontis, verdiği röportajda Eljif Elmas transferini değerlendirdi.

'PARMA'YA GİDEREK TECRÜBE KAZABİLİR'

Türk futbolunu yakından takip eden menajer açıklamasında şunları söyledi: '1999 doğumlu bir çocuktan bahsediyoruz ve kendisi gerçekten çok güçlü. Fiziksel açıdan hâlâ geliştirmesi gereken yönler var ama Eljif, gerçekten büyük bir gelecek vadediyor. Ancak ben kendisinin Fenerbahçe'den direkt olarak Inter'e geleceğini düşünmüyorum. Zira Inter'de oynayabilmesi için bir ara basamağa ihtiyacı var.

Inter kulübünün yeni hoca belli değilken transfer görüşmeleri gerçekleştirmesi de bana tuhaf geliyor. Belki bir görüşme olmuştur ama kulübün planı, Eljif'i önce bonservisiyle almak, sonra da başka bir kulübe kiralamaktır diye düşünüyorum.

Ancak daha önce de söylediğim gibi Inter gibi bir kulüpte oynamaya henüz hazır değil. 1 yıl başka bir kulüpte oynaması kendisi için şüphesiz daha iyi olur. Mesela Parma'ya giderek daha çok tecrübe kazanabilir ve Inter'de oynamaya hazır hâle gelebilir.'

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal