Gaziantepspor Ligden Çekildi!

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Gaziantepspor, ligden çekilme kararı aldı.

23.01.2019-09:48 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-09:48) Gaziantepspor Ligden Çekildi!

TFF 2. Lig’de yer alan Gaziantepspor, ligden çekilme kararı aldı. Kırmızı siyahlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Gaziantepspor'umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına kulübümüz TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kalan maçlarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, geçmiş yönetimlerin bıraktığı ağır borç yükü sebebiyle pek çok kez puan silme ve alt lige düşürülme cezası alındığı vurgulandı.

Kulübün 50 yıllık tarihiyle Gaziantep kentini hem saha içinde hem de saha dışında, şaibeli olaylara karışmadan, onurlu bir biçimde temsil ettiğinin kaydedildiği açıklamada, şöyle denildi:

"Gelinen noktada takımımızın bu durumunda karşılaşmalar oynaması, ağır mağlubiyetlerle Gaziantepspor adının ve armasının ayaklar altına alınacağı bir durum ortaya çıkarmaktadır. Gaziantepspor'umuzun ismi, tarihi ve armasının daha fazla yıpranmaması adına, kulübümüz TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kalan müsabakalarına çıkmama ve ligden çekilme kararı almıştır. Tüm futbolseverlerin ve taraftarlarımızın bilmesini isteriz ki; ligden çekilme kararı kesinlikle kulübümüzün kapatılacağı anlamına gelmiyor. Tam tersi daha fazla yıpranmadan yeni sezonun ardından sıfır borç ve şirketleşme politikasının da içinde bulunduğu yeni bir projeyle yapılanmaya giderek, Gaziantepspor'umuzu hak ettiği yerlere en kısa zamanda getirmek hedeflenmektedir."

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bulunan Gaziantepspor, 18. haftası geride kalan ligde eksi 22 puanla son basamakta yer alıyor. Gaziantep temsilcisi, 33 puan silme cezası almıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal