Gaziantep FK'dan Transfer Açıklaması!

Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübünün teknik adamı Marius Sumudica, acil transfere yapmalarının gerektiğini vurgulayarak, sabırla yeni futbolcularını beklediğini aktardı.

21.01.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-17:14) Gaziantep FK'dan Transfer Açıklaması!
Süper Lig kulüplerinden Gaziantep Futbol Kulübünün teknik hocası Marius Sumudica, acilen transfer yapmalarının gerektiğini vurgulayarak, sabırla yeni futbolcularını beklediğini söyledi.

Sumudica, kulüp tesislerindeki idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı konuşmada, transferler hakkında çok bir şey söylemek istemediğini söyledi.

Transfer sezonu uzun bir zaman önce başladığını ve henüz bir sonuç alamadıklarını söyleyen Sumudica şu sözleri söyledi:
"Şimdiye kadar en önemli noktalardan birisi olarak gördüğümüz kaleye istediğimiz bir oyuncuyu aldık."

"Takımın olanaklarını dikkatli kullanmaya çalışıyoruz. Sabırla yeni gelecek transferleri bekliyorum. 1-2 oyuncuyla anlaşmaya çok yakındık ama olmadı. Şimdi yönetim başka oyuncularla görüşme halindeler. Ben sadece yönetime ihtiyacımız olan bölgeleri söylüyorum. Onlar da buna göre görüşmelerini sürdürüyor. Şu anda acil olarak transfere ihtiyacımız var. Çünkü eksiğimiz var. Transferler konusunda yönetimimize inanıyorum, istediğimiz oyuncular gelecek. Sonunda bu transferler gelecek, bunu biliyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal