Garry Rodrigues'in Galatasaray Transferi İddialarına Yanıt Geldi

Devre arasında Galatasaray'dan 10 milyon 250 bir dolar karşılığında Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad'a giden Garry Rodriges'in, tekrardan sarı-kırmızılılara döneceği yönünde haberler çıkmıştı. Arap Kulübü Başkanı Louay Nazer'den çıkan haberlere açıklama geldi.

20.04.2019-16:44 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-15:03) Garry Rodrigues'in Galatasaray Transferi İddialarına Yanıt Geldi

Son günlerde adı tekrardan Galatasaray ile anılan Garry Rodriges hakkında Suudi kulübünün başkanı Louay Nazer'den açıklama geldi. Sarı-kırmızılılardan devre arasında Al-Ittihad'a transfer olan Hollandalı yıldızın takıma geri döneceği iddia edilmişti.

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü 25 yaşındaki futbolcu için Suudi kulübünün başkanı Louay Nazer'den 2-0 kazandıkları El İttifak maçı sonrası açıklama yaptı.

Başkan, 'Benim Garry gibi bir oyuncuyu harcamaya niyetim yok. Dolayısıyla bu dedikodular doğru değil. Ancak tüm oyuncularla ilgili nihai kararı bizden sonra gelen yönetim verecek. Zira sezon sonunda görevimi bırakıyorum' açıklamasında bulundu.

Bu sezon Arap temsilcisi ile 6 maça çıkan ve 1 gole adını yazdıran Rodriges'in 2023 yazına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal