Galatasaray'ın Yeni Transferi Emre Mor Kimdir?

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Mor kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi takımdan transfer olmuştur? Ayrıntılar haberimizde....

09.07.2019-22:36 - (Son Güncelleme: 09.07.2019-22:37)

Emre Mor 1997 doğumlu Danimarka’da doğdu. Doğduğu ülke’nin takımı olan Danimarka Süper Ligi ekiplerinden FC Nordsjaelland U19 takımı’nda forma giymiş ve burada yıldızı parlamıştır.

BABASI TÜRK, ANNESİ MAKEDON  

Emre Mor'un babası Türk annesi ise Makedonya'lıdır. Baba tarafından aslen Uşak İli Sivaslı İlçesi Tatar Kasabasındandır. 2016 yılında ise Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştır.

MİLLİ TAKIMA FATİH TERİM İKNA ETTİ  

Emre Mor'un Türkiye Milli Takımı'nı tercih etmesi için Fatih Terim sık sık Emre Mor'un babası ile görüşmüş ve babasının hapishane'de ıslak imzası alınarak Emre Mor milli takıma kazandırılmıştır.

2013 YILINDA AYAĞI KIRILMIŞTI   

2013 yılında antrenmanda ayağı kırılan Emre Mor bir daha futbol oynayamayacağı endişesi ile kendisine daha iyi bakmış ve uzun bir süre ayağında 2 kiloluk ağırlıklarla dolaşarak kendisini güçlendirmiştir. 

CELTA VİGO'DA KÖTÜ BİR SEZON GEÇİRDİ  

Emre Mor, geçtiğimiz yıl İspanyol ekibi Celta Vigo'da sorunlu bir sezon geçirmiş ve birkaç kez kadro dışı bırakılmıştı. 21 yaşındaki genç yıldız, Celta Vigo forması ile La Liga'da 33 maçta forma giyerken 1 gol 3 asist ile oynadı.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.  

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal