Galatasaray'da Okay Yokuşlu Sesleri!

Galatasaray yönetimi taraftarın orta saha isteğini yanıtsız bırakmadı. Etobo transferini sonlandıran Cimbom, milli futbolcu Okay Yokuşlu’yu da kiralamak istiyor.

07.09.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-16:20) Galatasaray'da Okay Yokuşlu Sesleri!

Galatasaray yönetimi transferde hız verdi! Gelen bilgilere göre; Stoke City'den Etobo'yu alan Cimbom, Celta Vigo'dan milli futbolcu Okay Yokuşlu ile de anlaşma sağladı. Sarı kırmızılı ekip, 26 yaşındaki futbolcu için İspanyol kulübüyle satın alma opsiyonlu kiralık bir şekilde anlaştı. Finansal Fair Play'de 1.7 milyon euro artıda olan Aslan, kiralama bedeli olarak 2 milyon euro'ya yakın bir para verecek. Sezon bitiminde futbolcuyu almak isterse 5 milyon euro civarındaki satın alma opsiyonunu devreye girecek.

6 MİLYONA İSPANYA'YA GİTMİŞTİ

Okay Yokuşlu transfer haberi, Etebo'nun sonrasında resmen duyurulacak. Milli oyuncu, 2018 yazında Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya 6 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

1 ORTA SAHA DAHA ALINACAK

Sezonun başlamasına kısa bir zaman kala Cimbom, takıma takviye yapmayı sürdürüyor. Etebo ve Okay'ın sonrasında bir orta saha futbolcusu için daha çalışmalar devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal