Balili: 'Zahavi'nin Fenerbahçe'ye Gitmesini Tavsiye Ediyorum'

Bir zamanlar Süper Lig'de de forma giyen İsrailli eski oyuncu Pini Balili, ismi Fenerbahçe ile geçen vatandaşı Eran Zahavi ile ilgili konuştu.

07.09.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 07.09.2020-16:05) Balili: 'Zahavi'nin Fenerbahçe'ye Gitmesini Tavsiye Ediyorum'

Fenerbahçe'nin Eran Zahavi ile gerçekleştirdiği transfer toplantıları "çekim noktası" olmayı sürdürüyor. Sarı- lacivertli taraftarlar, Zahavi'nin geliş zamanını büyük bir sabırsızlıkla beklerken; İsrailli yıldız için birbirinden farklı analizler de geliyor.

BALİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Zahavi- Fenerbahçe ile ilgili yorumlardan biri de uzun bir zaman Türkiye'de top koşturan Pini Balili'den geldi.

'DAHA ÖNCE 590 BİN KİŞİNİN ÖNÜNDE FUTBOL OYNAMADI'

Zahavi'nin Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda unutulmaz bir futbol tecrübesi yaşayacağına da dikkat çeken Balili, "Zahavi eğer Fenerbahçe'ye giderse kariyerinde unutamayacağı bir deneyim yaşayacak. Zahavi bugüne kadar kariyerinde oynadığı hiçbir takımda 50 bin kişinin önünde futbol oynamadı. Türkiye'de statlar çılgınca. Elbette bugün korona var, şu anda maçlar seyircisiz ama bu geçici. Zahavi, İstanbul'da bir maça çıktığı zaman daha önce yaşamadığı bir futbol deneyimi yaşayacak ve bunun tutkunu olacak" ifadelerini kullandı.

'FENERBAHÇE'Yİ TAVSİYE EDERİM'

"Zahavi, Fenerbahçe'ye imza atar ve başarılı olamazsa ne olur?" sorusunu da yanıtlayan Balili, "Messi ve Ronaldo'da da bazen başarılı olamıyor. Bu sıra dışı bir durum değil. Zahavi başarılı olamazsa, evinin önünde kimse onu beklemez, bağırmaz ya da evine taş atmaz. Fenerbahçe'ye gitmesini ve İstanbul deneyimini yaşamasını şiddetle tavsiye ederim" dedi.

Zahavi ile yakın arkadaş olduklarını belirten Balili, "Zahavi ile arkadaşınız ancak şu ana kadar transfer için bana danışmadı. Bugün oynanacak olan maçtan sonra kafası netleşecek ve doğru kararı verecek. Bugünden sonra Zahavi ile konuşacağım ve yardıma ihtiyacı olup olmadığını soracağım. İstanbul'da irtibatta olduğum çok insan var ve Zahavi'ye her şekilde mutlulukla yardım edebilirim" diye dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal