Galatasaray'da Emre Akbaba Şoku!

Galatasaray'da ligin son karşılaşmasında Antalya’da sağ arka adalesinden sakatlanan Emre Akbaba'nın 2 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Emre 3. haftadaki Fenerbahçe karşılaşmasında sahada olamayacak.

31.08.2020-10:31 - (Son Güncelleme: 31.08.2020-11:20) Galatasaray'da Emre Akbaba Şoku!

Zorlu bir maç takvimiyle sezona başlayacak Galatasaray'da lig için geri sayıma geçilen zamanda flaş bir gelişme ortaya çıktı… Süper Lig'in ilk 3 haftasında sırasıyla Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe ile mücadele edecek olan sarı kırmızılılar, ayrıca Avrupa Ligi'nde tek maçlı ön elemeye çıkacak. Eylül ayındaki bu önemli 4 mücadelede Galatasaray'ı bir oyuncusu yalnız bırakacak: Emre Akbaba. Kulüpteki ilk 2 yılında sakatlıktan başı çok ağrıyan Emre, Galatasaray'daki üçüncü sezonuna da zora girdi...

EKİM AYI GİBİ GERİ DÖNECEK

24 Temmuz'da Antalya'daki son karşılaşmada sağ arka adalesini tutarak maçtan çıkan 27 yaşındaki futbolcunun durumu tahmin edilenden kötü çıktı. İki haftadır Florya'da takım arkadaşlarından ayrı olan yıldız oyuncunun eylül ayını kaçırdığı öğrenildi. Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarına yetişemeyecek Emre, ekim ayında takımla hazırlıklara başlayacak ve dönüş süresi iki ayı bulacak.

YAPILAN PLANLAR ALTÜST OLDU

Teknik adam Fatih Terim de gelecek sezon planlarını Emre Akbaba'sız yapıyor. Deneyimli hoca, taktik antrenmanlarda değişmeli olarak Emre Kılınç, Feghouli ve Arda'yı 10 numara pozisyonunda şans veriyor. Morali bozuk olduğu belirtilen Emre'nin tedavi sürecini bir an önce sonlandırarak tekrar formasına kavuşmayı istediği aktarıldı.

SAKATLIK KABUSU BİTMİYOR

Cimbom’a transfer olduktan sonra 28 Eylül 2018'de Erzurumspor karşılaşmasında ayak tarak kemiği kırılan Emre Akbaba, 129 gün sahalara çıkamadı. Deneyimli futbolcunun 11 Mayıs 2019'da da Rizespor ile maçında yapılan maçlarda bu defa kaval ve alt adale kemiğinde kırık meydana geldi ve tam 192 gün forma giyemedi. Son olarak 24 Temmuz'daki Antalyaspor mücadelesinde sakatlanan Emre'nin sahalara dönüşü 2 ayı bulacak. Başarılı futbolcu, sarı-kırmızılı kulüpte 40 karşılaşmada forma giyen 9 gol, 5 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal