Galatasaray’a Bir Kolombiyalı Daha!

Falcao'nun Kolombiya Milli Takımı'ndan arkadaşı Mojica için Galatasaray'ın erkenden transfer hazırlıklarına başladığı ifade edildi.

07.04.2020-10:43 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-10:39) Galatasaray’a Bir Kolombiyalı Daha!

Kolombiya medyasından El Deportivo, Galatasaray'ın Girona’da top koşturan Johan Mojica için devreye girdiği iddia edildi.

Girona'da forma giyen Mojica, İspanya 2. Ligi'nde kariyerine devam etmekten ötürü mutsuz ve gelecek sezonda kulüpten gitmek istiyor.

AS gazetesinde paylaşılan habere göre ise resmi bir bilgi bulunmasa da her iki kulübün de bu transfer için istekli olduğu ifade ediliyor. Galatasaray'ın iç kaynaklarından alınan habere göre ise Mojica, sarı-kırmızılılara teklif edilmiş halde.

Galatasaray'da şu sıralar sol bek tarafında Marcelo Saracchi oynuyor. Fatih Terim'in de oldukça memnun olduğu belirtilen Saracchi ile gelecek sezon da devam edilecek bir kiralık kontratı bulunurken Mojica ile 2 senelik bir sözleşme yapılması amaçlanıyor.

Kolombiyalı yıldız, sezon öncesinde de Galatasaray'ın transfer gündemine girmiş ancak o zaman olası transfer yapılamamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal