Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Hanım, Transfer Yapmadığım İçin Benimle Konuşmuyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı kulübün stadında düzenlenen olağanüstü divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.

28.01.2019-17:23 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-17:19) Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Hanım, Transfer Yapmadığım İçin Benimle Konuşmuyor

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ara transfer döneminde gecikme yaşandığını belirtti.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen olağanüstü divan kurulu toplantısında açıklamalar yapan Cengiz, transfer konusuna değindi.

"Hanım, transfer yapmadığım için benimle konuşmuyor"

Transfere dair üzerlerinde baskı olduğunu vurgulayan başkan Cengiz, "Transferler konusunda gecikmeler yaşandı. Üzerimizdeki baskının farkındasınızdır. Hanım, transfer yapmadığım için benimle konuşmuyor." dedi.

Gece geç saatlere dek transfer için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Cengiz, şunları söyledi:

"Saat 04.30'da eve vardık. Saat 10.00'da çeşitli kanallara dağıldık. Hala neden böyle olduğunu biz de çözemedik. 'Bariyerler' derken engellerden bahsettim. Hiç ummadığınız durumlar karşınıza çıkıyor. Burada onları söyleyemem çünkü rakip kulübe ya da şartlarına saygısızlık yapmış olurum. Ben, rastgele konuşan bir camianın temsilcisi değilim. Bizim camia, edeplidir. Edebini bilir, rakip kulüplere transfer yaparken laf atmaz. Edepli insanlarız. Herkes edebine göre davranır."

"4-5 Oyuncudan Olumlu Şeyler Aldık”

Başkan Cengiz, ara transferde seçeneklerinin çok olmadığını ifade ederek, "4-5 oyuncudan olumlu şeyler aldık. İnşallah yine bir terslik yaşanmaz. Biz hayırlı olacağına inanıyoruz. İnşallah camiamıza ve taraftarlarımıza, olası en iyiyi, en uygun koşullarla getireceğiz. Hiç kimse bize baskıyla, tehditle, küfürle, fiziki tehditle Galatasaray'ın parasını sokağa attıramaz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal