Francky Dury Açıkladı! ‘Cyle Larin Takımdan Ayrılacak’

Beşiktaş'tan Belçika kulübü Zulte Waregem'e sezon öncesinde kiralanan Cyle Larin için teknik adam Francky Dury açıklamalar yaptı.

20.04.2020-10:08 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-10:05) Francky Dury Açıkladı! ‘Cyle Larin Takımdan Ayrılacak’

Beşiktaş'ın sezon öncesinde 2,5 milyon euro satın alma opsiyonuyla beraber Belçika kulübü Zulte Waregem'e geçici transfer ettiği Cyle Larin için dikkat çeken bir açıklama yapıldı.

Zulte Waregem teknik patronu Francky Dury, Het Nieuwsblad'a verdiği demeçte, "Sezonun ilk devresinde Larin-Berahino ikilisiyle birçok gol bulduk. Sonra Vossen'i kadroya alabilmek için, Berahino'yu kanatlarda kullanmak zorunda kaldık. Vossen'i kadroya ve oyun sistemine alıştırmak zorundayız, çünkü Larin de Berahino da kısa süre sonra takımdan ayrılacaklar. Ama izlediğimiz bu yol sayesinde, bu ayrılıklardan etkilenmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Daha önce Kanadalı futbolcunun 2,5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanıp, devamında 6- 7 milyon euro civarında bir ücrete İngiliz takımlarına transfer etmenin planlarını yapan Belçika takımının, bu kararı vermesinde yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının kötü mali etkilerinin olduğu iddia edildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal