Fikret Orman: Beşiktaş’ın Malları Satılacakmış. 3 Ay Evvel Seçim Vardı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün eski başkanı Fikret Orman canlı yayında Trt Spor’da açıklamalarda bulundu

24.01.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-09:24) Fikret Orman: Beşiktaş’ın Malları Satılacakmış. 3 Ay Evvel Seçim Vardı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün eski başkanı Fikret Orman canlı yayında Trt Spor’da açıklamalarda bulundu.

İŞTE FİKRET ORMAN’IN AÇIKLAMALARI:

"HATALARIMIZ OLDU"

"3, ya da 4 kulübü yazın. Transferlerin hangisi yüzde yüz doğru olmuştur. Biz oyuncu satarak kulübümüzü yaşattık. Yapabileceğimiz en büyük sponsor anlaşmasını, tarihin en önemli forma satışını yaptık. Gelirlerimizi artırmamıza rağmen hep geçmiş dönemlerin borçlarını ödedik.

Bütün oyunları ben benim yönetim kurulu üyelerimizle yaptık. Yüzde itibari ile baktığınız zaman yüzde 70-80 doğru transfer yüzde 20’si başarısız transferdir. Dönemimde yaptığımız Boyko transferi başarısızdı. Hasıc çok önemli bir yetenek, bu transferleri hocanın da onayıyla yapıldı. Beşiktaş, kamuoyuna cevap veren başkandır. Biz çok önemli işler yaptık. Her hareket eden şey hata yapar.
Geçmişe döndüğümüz zaman birçok hatalarım var. Hiç art niyetli, kötü niyetli kimseye bir hareket yapmadım. Ben çalışmak istemediklerimle ayrıldım. Yöneticiler de kimseyle çalışmak istemeyen vardı. İki profesyonel arkadaş vardı. Gitmek istediklerini söyledi. ‘Peki’ dedim. Arkadaşlar ayrıldı. Sekreterlerim vardı benim. Onlar da çalışmak istemediler. Onun haricinde şuandaki mevcut yönetim birçok arkadaşla çalışmak istemedi. 20 kişiye yakın personel çıkarmışlar. 2 tane personel bizde hakkı vardı. Onlar geri geldiler. Arkadaşlar tekrar bir anlaşma yapmışlar. Onlara daha bir lira ödenmemiş. Görevi bıraktıktan sonra hiç kimseye ayrılın talimatı vermedim. Sosyal medyadan kimseyi tanımıyorum. Kimseyle de iş yapmadım.

Görev döneminde Beşiktaş’a her gün para lazımdı, biz de o parayı hep bulduk. Fenerbahçe’nin durumu bizim iki mislisidir. Ali Koç, bir kelime dahi etmedi Aziz Yıldırım’a. Beşiktaş’ın malları satılacakmış. 3 ay evvel seçim vardı. Böyle bir şey denilmedi. Şuanda bunlar kamuoyu dışında konuşuluyor. Beşiktaş A.Ş kuvvetler ayrılığı bunlara kimse inanmaz. Beşiktaş Kulübü’nün birinci sorumluluğu futbol takımıdır. Limit yoksa oyunca satacaksın." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal