Fenerbahçe’ye Kötü Haber

Teknik patron Ersun Yanal’ı gönderen Fenerbahçe'nin listesine yazılan isimlerden biri olan Bruno Labbadia’dan kötü haber geldi. Almanya Bundesliga ekiplerinden Herta Berlin Alman hocayı başa getirdiklerini açıkladı.

09.04.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-17:36) Fenerbahçe’ye Kötü Haber

Fenerbahçe ile adı geçen teknik adam Bruno Labbadia’nın yeni takımı belli oldu. Uzun seneler Almanya’da görev yapan Labbadia, Hertha Berlin ile anlaşmaya yaptı. Alman ekibi transfer haberini kendisine ait resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından açıkladı.

54 yaşındaki teknik patron, daha önce Darmstadt, Fürth, Bayer Leverkusen, Hamburg, Stuttgart ve Wolfsburg'da teknik direktörlük görevini sürdürmüştü.

Bu arada coronavirüs salgını nedeniyle normal durumda Hertha Berlin, 40 yaşındaki hoca Nouri ile sezonu bitirmeyi planlıyordu. Ancak; yönetim bu aranın uzaması nedeniyle tekrardan teknik direktör transferini gündeme getirdi ve Labbadia'da son karar verildi. Diğer yandan Alexander Nouri'ye ayrılık kararının henüz ulaştırılmadığı belirtildi. Hertha Berlin, 3 hafta geçen zorunlu aradan sonra sekiz kişilik gruplar halinde yeniden idmanlara başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal