Fenerbahçe'de Kaos! Bu Yolun Sonu İstifa

Yeni hoca arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin 3 aydır somut adım atamaması camiayı derinden endişelendiriyor.

18.06.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-16:13) Fenerbahçe'de Kaos! Bu Yolun Sonu İstifa

Mart ayında Denizlispor’la oynanan maçtan sonra Ersun Yanal’la yollarını ayıran ve yaklaşık 3 aydır yeni hoca arayışlarına devam eden Fenerbahçe’de tam bir panik havası var.

YENİ HOCA BİR TÜRLÜ BELİRLENEMEDİ

Göreve gelir gelmez Aykut Kocaman’a teşekkür eden ve Cocu ile anlaşmaya varan Ali Koç’un teknik direktor tercihlerinde yaptığı üst üste hatalar kulübe ağır faturalar çıkarırken, sarı lacivertli yönetimin yeni antrenörünü bir türlü açıklayamaması taraftarların da sabrını taşırmış durumda. Nenad Bjelica, Erol Bulut, Abdullah Avcı, Zlatko Dalic gibi isimlerle ilgilenmesine ragmen hoca konusunda henüz somut adım atamayan Ali Koç’un baskı altında olduğu belirtilirken, takımda işlerin Emre Belözoğlu – Volkan Demirel’e kalması camiayı derinden sarsmış halde.

HER KAFADAN BİR SES!

Tahir Karapınar’la anlaşarak krizi geçici olarak öteleyen Ali Koç’un ligin sonlanmasıyla birlikte Erol Bulut’a imza attıracağı tahmin edilirken, yönetim içerisinde bazı isimlerin Bjelica’da direnmesi kafa karışıklığına yol açıyor. Futbolcu grubunun da görüşlerine kıymet veren Başkan Koç’un Emre Belözoğlu ile yaptığı ikili görüşmelerde Abdullah Avcı’nın isminin anılması Fenerbahçe’yi çıkmaz yola sürüklerken, bazı menajerlerin farklı teknik adamları önermesi ise işlerin kitlenmesini sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal