Fenerbahçe'de Gökhan Gönül Sesleri!

Ali Koç'un, sezon bitiminde Beşiktaş ile kontratı sona erecek olan Gökhan Gönül'ü tekrardan Fenerbahçe formasıyla görmek istediği bildirildi.

09.05.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-11:57) Fenerbahçe'de Gökhan Gönül Sesleri!

2016 senesinde Fenerbahçe'nin o zamanki başkanı Aziz Yıldırım'la anlaşamayarak takımadan giden Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transfer olarak sarı- lacivertli taraftarları çileden çıkarmıştı. Diğer yandan, kulübün efsanesi olarak gördükleri deneyimli oyuncunun Fenerbahçe'nin ezeli rakibine transder olmasını hazmedemeyen taraftarlar, Kadıköy'de yapılan bir derbi karşılaşmasında Gökhan için bastırılan dolarları 35 yaşındaki oyuncuya atarak kızgınlıklarını göstermişlerdi.

Fenerbahçeli taraftarlar tepkili olsa da Başkan Ali Koç'un da içerisinde olduğu bazı yönetim kurulu üyelerinin Gökhan’ı tekrardan Fenerbahçe’ye transfer etmek istediğini belirtti.

ALİ KOÇ, AZİZ YILDIRIM'I HAKSIZ GÖRÜYOR

Fenerbahçe’den gidiş sürecini yakından bilen Başkan Koç, tecrübeli oyuncunun Beşiktaş’a transfer olmasındaki temel suçlunun zamanın Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanlış çalışmaları olduğunu düşünüyor.

Hatta Ali Koç seçim zamanı içinde paylaştığı bir açıklamada "Bence Gökhan Gönül’ün gidişi bir kayıptır. Bir de çocuğa paragöz yakıştırması yapıyorsunuz. Bu böyle gitmez" şeklinde konuşmuştu.

Ali Koç'un, lig sona erdiği anda Gökhan'la görüşeceğini vurgularken, ilerleyen yaşına karşın Beşiktaş'ta 4 sene boyunca iyi bir performans gösteren deneyimli futbolcunun geri gelmeye sıcak bakıp bakmadığı ise henüz belirsizliğini koruyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal