Fenerbahçe’de Emre Kılınç Sesleri!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’da forma giyen Emre Kılınç’ı gündemine aldı.

26.12.2018-13:57 - (Son Güncelleme: 26.12.2018-13:55) Fenerbahçe’de Emre Kılınç Sesleri!

Ocak ayında takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek ve katkıda bulunabilecek oyuncuları listesine alan Fenerbahçe’de gözler Süper Lig’de yer alan isimlere çevrildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, devre arası transfer döneminde ligi iyi tanıyan ve takıma adapte olma konusunda sıkıntı yaşamayacak kaliteli ayaklar istediği öğrenilirken, sarı lacivertli ekipte orta sahanın her iki kanadında da forma giyebilen Emre Kılınç'ın ismi ön plana çıktı.

Son 3 sezondur Demir Grup Sivasspor’da forma giyen 24 yaşındaki oyuncunun 2 milyon 500 bin euro serbest kalma bedeli söz konusu. Bu transferi öncelikle takas yoluyla bitirmeyi hedefleyen sarı lacivertli yönetim, Emre Kılınç için kırmızı beyazlı ekibe ilk olarak Aatıf Chahechoue’yu önerdi.

Fenerbahçeli kurmayların, Sivasspor yönetiminin bu teklifi kabul etmemesi durumunda Emre için başka oyuncularını da kırmızı beyazlı takıma önermeyi planladığı öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal