Fenerbahçe Transferde Büyük Oynuyor! Hedef Yıldız Futbolcu

Bir yandan Haziran ayında gerçekleşecek başkanlık seçimi çalışmalarını sürdüren yönetim, diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmanın peşinde. Sarı lacivertli idareciler bu doğrultuda Manchester United’ın Belçikalı yıldızı Fellaini için girişimlere başladı.

14.04.2018-12:04 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-12:01) Fenerbahçe Transferde Büyük Oynuyor! Hedef Yıldız Futbolcu

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’de yönetim rotasını sezon sonunda İngiliz ekibi Manchester United’la sözleşmesi biten Marouane Fellaini’ye çevirdi.

Finansal fair play anlaşması sebebiyle transfer stratejisini bonservisi elinde olan yıldız oyuncular üzerine kuran sarı lacivertli idareciler, Fas asıllı Belçikalı oyuncu Marouane Fellaini için temasa geçti.

Transferden sorumlu yöneticilerin bu konuda başarılı orta saha oyuncusunun yakın arkadaşı olan Nabil Dirar'dan da devreye girmesini istediği öğrenildi. Nabil Dirar ve Marouane Fellaini ikilisi geçen yıl İstanbul'da buluşmuş ve akşam yemeği yemişti.

Nabil Dirar'ın yakın arkadaşı Fellaini'ye sarı lacivertli kulüple ilgili tüm bilgileri aktardığı gelen haberler arasında. Fenerbahçe idarecilerinin Belçikalı oyuncunun menajeriyle transfer konusunu görüştüğü ve kısa bir süre içinde futbolcunun kendisiyle de bir araya geleceği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal