Şampiyonluk Yolunda Kritik Maç! Galatasaray Başakşehir’i Ağırlıyor

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray yarın sahasında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak kritik mücadele saat 19.00'da başlayacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

14.04.2018-11:28 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-10:52) Şampiyonluk Yolunda Kritik Maç! Galatasaray Başakşehir’i Ağırlıyor
Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak karşılaşmayla Galatasaray ve Medipol Başakşehir ligde 20. kez birbirlerine rakip olacaklar. Bu maçların 9'undan Galatasaray galibiyetle ayrılırken, Medipol Başakşehir de rakibine karşı 6 galibiyet aldı.

28. haftası tamamlanan Spor Toto Süper Lig’de turuncu-lacivertliler, 59 puan toplarken, sarı-kırmızılıların 57 puanı bulunuyor. 

20. KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Galatasaray ve Medipol Başakşehir takımları ligde bugüne dek 19 kez karşılaştı. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar 9 kez kazanırken, turuncu-lacivertliler ise 6 kez galip gelmeyi başardı. 4 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. İki ekip arasında ligin ilk yarısında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Başakşehir, 5-1 kazanmıştı.
Sarı kırmızılı takım, Başakşehir’le oynadığı son maçta 1 beraberlik alırken, 4 kez de mağlubiyet yaşadı. Aslan, turuncu-lacivertlilere karşı ligde son galibiyetini 2015-2016 sezonunun ilk devresinde deplasmanda 2-0’lık skorla almıştı.

GALATASARAY 16 MAÇTIR YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ

Sarı kırmızılı ekip Spor Toto Süper Lig'de sahasında oynadığı maçlarda yenilgiyle tanışmadı. Cimbom, sahasında çıktığı son 16 maçta yenilmezken, 15 galibiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Galatasaray, tek puan kaybını yaşadığı maçta Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar, Türk Telekom Stadyumu'nda en son mağlubiyetini geçen sezonun 30. Haftasında oynadıkları Kasımpaşa maçında 3-1’lik skorla almıştı.

EN FARKLI GALİBİYETLER

Galatasaray ve Başakşehir, tarihlerinde birbirine karşı farklı sonuçlu galibiyetler yaşadı. Medipol Başakşehir, sarı-kırmızılılara karşı en farklı galibiyetini bu sezonun ilk devresinde sahasında 5-1 kazanarak aldı. Galatasaray ise en farklı galibiyetini ligde 3 Ocak 2012 yılında oynanan maçta 4-1’lik skorla elde etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal