Fenerbahçe Transfer İçin UEFA'yı Bekliyor

Fenerbahçe transfer döneminde önemli çalışmalara yapmasına karşın UEFA kararlarına takıldı. Üst kuruldan sonucun çıkmasını bekleyen Fenerbahçe, resmi açıklamanın gelmesi sonrasında transferde hız kazanacak.

21.06.2019-13:37 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-13:32)

Fenerbahçe transferde UEFA'dan çıkması beklenen olumlu karar için beklemede. Transfer döneminde önemli çalışmalar yapan Fenerbahçe, UEFA kararı açıklanmadan resmi olarak açıklama yapamıyor.

Sarı-lacivertliler uzun süredir birçok bölge için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli’nin girişimleri sonucu birçok oyuncu ile anlaşma sağlandı. Fakat Finansal Fair Play kurallarına uymadığı için sarı-lacivertliler UEFA’da üst kurula sevk edildi.

Burada yapılacak inceleme sonrası sarı-lacivertli takımın yol haritası belli olacak. Yönetim de buradan çıkacak karara göre hareket edecek. Eğer mevcut durum devam ederse Fenerbahçe, prensip anlaşmasına vardığı ve bonservissiz olarak kadrosuna katmaya hazırlandığı isimleri açıklayacak. Eğer aksi bir durum çıkar ve sarı-lacivertliler için cezayı gerektirecek ağır bir karar çıkarsa o zaman daha uygun isimler değerlendirilecek. Bunun için iki liste yapılmış durumda. İyi ve kötü senaryo için planlar belirlendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal