'Fenerbahçe Çok Büyük Bir Kulüp'

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

12.02.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:17) 'Fenerbahçe Çok Büyük Bir Kulüp'

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Zengin bir oyun anlayışı var. Sahada oynanan futbol konusunda iyi görüntüler veriyorlar. Ama biz de yeni oluşumla kendimizi ispat etmeye ve o maçta alacak olduğumuz puan ya da puanlarla da kendimize olan güvenimizi maksimum seviyeye taşıyabiliriz. Bu yönden çok önemli bir karşılaşma olacak.

Belki bazı eksiklerimiz olacak ama mümkün olduğunda fiziksel olarak hazırlanmaya çalışacağız. Maçın zevkli geçeceğini düşünüyoruz. Ancak favorisinin Fenerbahçe olduğu bir karşılaşma oynayacağız. Alınacak her puan bizim için çok değerli.

Ankaragücü’nün çok özel bir taraftarı var. Her şeye rağmen taraftarlar. İstanbul takımlarının zaten belli bir taraftar kitlesi var. Anadolu’dan Ankaragücü’nün yanı sıra Trabzon’un, Bursa’nın, Eskişehir’in çok özel taraftarları var. Bu taraftarlar hakikaten karşılıksız seven insanlar. Takım başka şehre taşınsın, onlar düşünmeden oraya gidecek insanlar. O nedenden dolayı bu takımın hocası olduğum için şanslıyım. Gelecek için asla pes etmeyeceğiz. Her maça final gözüyle bakacağız. Çalışarak, gelişerek devam edeceğiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal