Abdulkadir Ömür'ün Sakatlığı İçin Doktorundan Açıklama!

A Milli Takım Doktoru Ufuk Şentürk, resmi sosyal medya hesabından Trabzonspor'un yetenekli oyuncusu Abdulkadir Ömür'ün sakatlığı ile alakalı açıklamalar yaptı. Futbolcudan da açıklama var.

12.02.2020-13:23 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:16) Abdulkadir Ömür'ün Sakatlığı İçin Doktorundan Açıklama!
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür Trabzon'a ayak bastı. Sakatlığı sebebiyle Almanya'da bir süredir iyileşme süreci geçiren başarılı oyuncu yaptığı paylaşımla tedavisinin sona erdiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımyla açıklamalarda bulunan Ömür "Yaşadığım saatlık sonrasında Eylül 2019 tarihinden bugüne ameliyatım ve tüm tedavi süreçlerimde bana sonsuz destek veren Ufuk Şentürk ve tüm ekibine Saim abime, Emre abime, Adnan abime, Neco abime, Cihan kardeşime ve ayrıca kulübüm Trabzonspor'a sonsuz teşekkürler" sözlerini yazdı.

DOKTOR ŞENTÜRK AÇIKLADI; "MART BAŞINDA DÖNÜYOR"

A Milli Takım Doktoru Ufuk Şentürk, sosyal medya hesabından Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Abdulkadir Ömür'ün sakatlık yaşamasıyla alakalı açıklamalar yaptı.

Şentürk, milli oyuncunun ameliyat sonrası rehabilitasyon zamanını büyük bir bölümünü başarılı bir şekilde sona erdiğini söyleyerek, "Yaklaşık iki ay boyunca uyguladığımız ve beslenmesini de içeren kişiye özel rehabilitasyon programının her kısmını üstün istek ve azimle tamamlayan sporcumuz ileri derecede fiziki gelişim göstermiş genel kas yapısı sakatlık öncesi seviyesini dahi aşmıştır. Rehabilitasyon sürecinin 3-4 haftalık son kısmını kendi kulüp sağlık ekibiyle sahada geçirmek üzere bugün yanımızdan ayrılan sporcumuzun mart başı itibarı ile müsabakalara dönmesini beklemekteyiz. Şahsıma ve ekibime gösterdiği güven sebebiyle Abdülkadir kardeşime teşekkür eder üstün başarılar dilerim" sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal