Fenerbahçe Beko'da Maaş İsyanı!

Turkish Airlines EuroLeague'deki kulüplerimizden Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in geleceğine dair iddiaların yerini ise şu sıralar sporcuların maaş ödemeleri aldı.

28.05.2020-17:07 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-17:02) Fenerbahçe Beko'da Maaş İsyanı!

Turkish Airlines EuroLeague'deki takımlarımızdan olan Fenerbahçe Beko'da oyuncu maaşlarında gerçekleşen gecikmeler sebebiyle birçok yabancı basketçinin kulübü FIBA'ya şikayet ettiği ve Sloukas'ın başı çektiği bazı oyuncuların da takımda ayrılık kararı aldıkları öne sürüldü.

Fenerbahçe Beko'da ücretlerde gecikme yaşanan yabancı sporcuların, FIBA'ya şikayet ettikleri öne sürüldü. EuroLeague'in takımlara koyduğu sezon için %80'lik ücretlerini almaları gereken sporcuların aksayan ödemeler sebebiyle tedirginlik duydukları ifade edildi.

Yöneltilen iddialarla birlikte Yunan medyasından da Fenerbahçe Beko'nun yıldız basketçilerinden Sloukas'ın durumuna dair bir haber paylaşıldı.

İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ

Thrylos24, Sloukas'ın bir an önce kulüpten gitmek istediğini söylerken kendisine 5 aydır ödeme verilmediğini duyurdu. Yunan sporcunun hukuki yollara başvurduğu kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal