Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Rakiplere Çağrı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV'de gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Koç, Süper Lig'deki rakip takımlara seslenerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

30.03.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-15:29) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Rakiplere Çağrı

Dünya çapında yayılan coronavirüs salgınına karşı, Fenerbahçe Spor Kulübü de Türkiye'de ihtiyacı olan vatandaşlar için çalışmalara başladı. İstanbul Valiliği'nin başlattığı yardım kampanyasına Fenerbahçeli oyuncular aralarında topladıkları 5 milyon TL ile katkı yaptıkları açıklandı.

Bu açıklamanın devamında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve takım kaptanı Emre Belözoğlu, FB TV'ye konuk olarak gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptılar.

İşte Ali Koç'un konuşmaları:

"Sayın Valimizin düzenlendiği kampanyaya katıldık. Tüm alternatifleri değerlendirdik. 23 Mart'ta Getir firması ile toplantı yaptık, toplantıda olası bir sokağa yasağı getirilmesi halinde 1,200 çalışanımıza erzak yardımı yapabilir miyiz diye görüştük."

"Aradan geçen sürede, Getir'e yaşlı vatandaşlarımıza da yardım yapmak istediğimizi söyledik ve onlar da bize, Valilik ile yapacakları kampanyayı anlattı. Sonrasında Valilik ile de görüştük ve bu düşüncemizi kabul ettiler. 33 bin gıda kolisi destek sağlayacağız."

"Bu vesileyle hayatlarını risk ederek, çok az dinlenip, çok uzun saatler çalışan, cephede bizlerin sağlığı için hayatlarını riske eden sağlık personeline, Sağlık Bakanlığı'na teşekkür ederiz"

' BUGÜNLER DE GERİDE KALACAK’

"Biz süreci evde geçirirken, cephede olmasa da cephe arkasındaki tüm emekçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah, sizleri de korusun, güç kuvvet versin. Bugünler de geride kalacak. Ruh sağlığımıza, fiziksel sağlığımıza dikkat etmeliyiz. İyimser ve umutlu olmalıyız"

ALİ KOÇ'TAN HERKESE ÇAĞRI

"Rakiplerimize sesleniyorum. Gelin devletimize, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olalım. Fenerbahçe Kulübü olarak tüm sporculara, teknik kadrolara, hakemlere, TFF'ye, yayıncı kuruluşa sesleniyoruz, gelin omuz omuza bir örnek teşkil edelim, yardımcı olalım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal