Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Altınordu’ya Büyük Jest!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hazırlık maçında karşı karşıya gelecekleri Altınordu’ya büyük bir jestte bulundu.

25.07.2018-09:46 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-09:45) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan Altınordu’ya Büyük Jest!

Başkan Ali Koç, Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu ile oynayacakları hazırlık karşılaşmasının yayın haklarını İzmir ekibine devretti.

İzmir temsilcisinden Berke Özer ve Barış Alıcı'yı transfer eden Fenerbahçe, Altınordu'ya jest yapma kararı aldı. Sarı lacivertli ekip, hazırlık maçlarının yayıncı kuruluşunun olmasına karşın Altınordu Kulübü’nün kasasına bilet satışı dışında da para girmesini isteyen Ali Koç, yayın haklarının da Ege ekibine devredilmesine karar verdi.

Altınordu Kulübü Başkan Vekili Barış Orhunbilge, Fenerbahçe ile Cuma günü karşılaşacakları mücadele öncesinde kendilerine jestte bulunan Ali Koç ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Ali Koç’un Fenerbahçe’de başkanlık görevine gelmeden önce olduğu üzere göreve gelmesinin ardından da Altınordu’ya yakın davrandığını vurgulayan Orhunbilge, “Özellikle Barış Alıcı ve Berke Özer’in transferleriyle birlikte Fenerbahçe ile yakın dostluğumuz daha da güçlendi. Hazırlık maçının geliri ve yayın geliriyle ilgili inisiyatifi bize bırakan Fenerbahçe’ye bu jestinden ötürü teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mücadelenin TRT 1’den yayınlanacağını belirten Orhunbilge, “Maçtan elde edilecek geliri yeni yıldızlar yetiştirmek adına tesislerimize harcayacağız.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal