Feghouli’den Şok Hamle! 'İhtar Çekti'

Galatasaray'ın 30 yaşındaki deneyimli futbolcusu Sofiane Feghouli'nin, coronavirüs sebebiyle oynanmayan zamana ait alacaklarından dolayı kulübe ihtarname çektiği ortaya çıktı.

17.07.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 17.07.2020-09:17) Feghouli’den Şok Hamle! 'İhtar Çekti'

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi yolunda hayati önemi olan Trabzonspor karşılaşmasında rakibine attığı kasti tekme sonucu kırmızı kart görerek dikkatleri üzerine çeken Sofiane Feghouli, sarı kırmızılıları şoke eden bir harekete daha imza attı.

Gelen bilgilere göre; Cezayirli oyuncu, 5 Temmuz'daki Trabzonspor maçından 3 gün sonra, 8 Temmuz'da Galatasaray Kulübü'ne ihtarname çekerek, coronavirüs salgını sürecini kapsayan mart, nisan ve mayıs aylarının alacaklarını talep etti.

PERFORMANSI BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Tecrübeli futbolcu bu hamlesiyle, sarı kırmızılı yönetimin salgın sebebiyle oyunculardan istediği yüzde 15'lik ücret indirimine olumsuz baktığı da öğrenildi. 2017 yılında 4 milyon 250 bin euroya West Ham'dan kadroya katılan Feghouli'nin kontratı 30 Haziran 2022'de bitecek.

Yüksek maaşına rağmen bu sezon istenilen performansın çok altında kalan 31 yaşındaki Cezayirli oyuncu, 34 resmi karşılaşmada 7 gol, 6 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal