Fatih Terim'den Cengiz Yönetimine Tepki

Süper Lig'de BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda Galatasaray Spor Kulübü yönetimini ilgilendiren açıklamalar yaptı.

25.10.2020-00:05 - (Son Güncelleme: 25.10.2020-03:13) Fatih Terim'den Cengiz Yönetimine Tepki

Basın toplantısında ilk önce hakem kararlarını eleştiren Fatih Terim, 'Ben genelde bu konularda konuşmak istemiyorum çünkü konuştuğum zaman ceza yiyorum. Bu da çok adil olmuyor açıkçası. Anlamadığım bir şey var bir takım hakemler bize uzun zamandır gelmiyor. Niye gelmiyor onu da anlamıyorum. Bir maçımızda kötü bir yönetim gösterebilir eyvallah kendi cezasını federasyonu zaten veriyor. Bunu beğenmedik, bunu da beğenmedik o zaman hakem kalmaz.

Biz herkese açığız, olabilir kimsenin peşinden gitmiyoruz. Her hakemin bize verilmesi doğru bir karardır. Hata yapmıştır o maçta mağlupta olabiliriz ama bu böyle olmalı. Bunu anlamıyorum diğer türlü hakem kararları hep tartışılıyor.' dedi.

'KİMSENİN NE ARKASINDA NE DE YANINDAYIM'

Kendisinin defalarca Galatasaray taraftarından kopartıldığını dile getiren Terim, 'Kaybettiğinizde suçlu tek kişi ama kazandığınızda kazanan herkestir bizde de böyle oldu. Şimdi ben defalarca Galatasaray ve Galatasaray taraftarından kopartıldım. Hem de nasıl kopartıldığımız da çok açık. Sonrasında haklılığımız ortaya çıkmasına rağmen bir boşluk bir süreç yaşandı Galatasaray'da. Devamlılık çok daha başka başarılar getirebilirdi. O yüzden bu sefer gelirken Galatasaray taraftarına bir söz verdim.

Normal olarak herkes benim karakterimin nasıl olduğunu bilir. Ben iki, üç senedir burada olan biri değilim 50 senedir bu camianın içindeyim ve her geldiğimde bir şekilde Galatasaray taraftarından kopartıldım. Bir şekilde bu sefer gelirken onlara bir söz verdim ve bu sözümü tutmaya çalışıyorum. Herkes benim neler yapabileceğimi bilmesine rağmen benim için as olan Galatasaray ve taraftarı olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum.

Sanılmasın ki içeride ve dışarıdakilerin niyetlerini, hesaplarının arkamdan planlarını bilmiyorum. Her şeyin farkındayım, yine söylüyorum benim Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki kimsenin ne arkasında ne de yanındayım.' 

'NE OLMUŞTU?'

Geçtiğimiz hafta Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in A takımda forma giyen sözleşmeli oyuncular Younes Belhanda, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao ile ilgili yaptığı birtakım açıklamalar Florya yönetimi tarafından hoş karşılanmamış. Sofiane Feghouli oynamak istemediği için maç kadrosuna alınmamıştı.

'MAYIS AYINDA SEÇİM BEKLENİYOR'

Galatasaray Spor Kulübü'nde görev süresi dolacak Mustafa Cengiz yönetiminden bazı kişilerin sıradaki seçimde aday olacakları gelen bilgiler arasında..

Galatasaray yönetimi dün yapılan Divan Kurulu toplantısına toplu katılmama kararı almıştı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal