Mustafa Cengiz: Bizi Beceriksiz Görüyor Olabilirler

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz Ali Sami Yen'i anma merasimleri ardından açıklamalar yaptı. Mustafa Cengiz 'Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a neden saldırıyorlar anlamıyorum' diye konuştu.

09.10.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-13:42) Mustafa Cengiz: Bizi Beceriksiz Görüyor Olabilirler

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz Ali Sami Yen'i anma merasimleri ardından değerlendirmelerde bulundu. Cengiz, Abdürrahim Albayrak ile Yusuf Günay'a saldırma sebeplerini anlayamadığını söyledi.

Mustafa Cengiz yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

'HAKSIZLIK YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

'Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a saldırılar var. Neden yapılıyor bu saldırılar anlamıyorum. Yusuf'un bıyığına, Abdürrahim'in aksanına takılıyorlar. Neden anlamıyorum gerçekten. Çıkan haberler nasıl böyle çıkıyor anlamıyoruz. Abdürrahim ve Yusuf beye haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

'BİZİ BECERİKSİZ GÖRÜYOR OLABİLİRLER'

Ben ibra olayım diye değil, gelecek yönetimler için çalışıyorum. İbra etmeyenlere de saygı duyuyorum. Olabilir, bizi beceriksiz görüyor olabilirler. 'Veli yapıyor, sen de yap' diyorlar. Alasını bilirim ama yapmam. Kötü örnek, örnek olamaz.

'EKİME KADAR OYUNCU MAAŞLARININ TAMAMINI ÖDEDİK'

Kulüpler birliği ve kendi aramızda bu konuyu konuşuyoruz. Bir virüs var şuanda. Türkiye'de vaka sayıları düşük ancak herkesin ödü kopuyor. Tamamen kapanırsak ekonomi ölür. Ekime kadar oyuncu maaşlarının tamamını ödedik. Bütün takım indirimi kabul etti, 2 kişi kabul etmedi.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal