Mustafa Cengiz: 'Kimseyle Transfer Yarışında Değiliz'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Kerem Aktürkoğlu’nun kulübe uzun seneler boyunca hizmet edeceğine inandığını belirtti ve transfer gündemini ile ilgili açıklamalarda bulundu.

03.09.2020-09:09 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-09:06) Mustafa Cengiz: 'Kimseyle Transfer Yarışında Değiliz'

Galatasaray'ın yeni transferi Muhammed Kerem Aktürkoğlu, kendisini sarı kırmızılı kulübe bağlayan imzayı atarken Mustafa Cengiz'de açıklamalarda bulundu.

Başkan Mustafa Cengiz, Kerem'in Galatasaray'a uzun seneler boyunca hizmet edeceğine inandığını vurgulayarak Galatasaray TV'ye şu konuşmaları yaptı:

'TRANSFER YARIŞINDA DEĞİLİZ'

"Ben sevgili Kerem'den çok umutluyum. Karakterinin de düzgün olduğuna inanıyorum. Yeteneği ile buraya geldi ve bunu başaracağına inanıyorum. Galatasaray bir dünya markası. Transferleri elimizden geldiğince seçerek, itina göstererek yapıyoruz. Hiçbir kulüple transfer yarışı, harcama yarışı içinde değiliz. Hem taraftarlarımızın talebini hem de kulübümüzün mali sportif ve idari kriterlerine azami dikkat göstererek, har vurup harman savurmadan, çok dikkatli bir şeçerek yaptığımıza inanıyorum."

'TRANSFER TERCİHLERİMİZ YÜKSEK'

"Tercihlerimiz kesinlikle taraftarlarımızın beklentisi olan optimal düzeyde. Allah utandırmasın. Camiamıza sevgili Kerem'in çok uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyorum. Roma bir günde kurulmadı. Azmedecek, bekleyecek, mücadele edecek, o formayı da kapacak ve inşallah tamamına erdirecek. Galatasaray'da daha büyük görevler alacak inşallah.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal