Fatih Terim: Önemli Bir Avantajı Kaçırdık

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atiker Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada berabere kalarak liderlik yolunda önemli bir avantajı yitirdiklerini ifade etti.

29.04.2019-23:32 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-23:26)

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Atiker Konyaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"KOLAY DEĞİL AMA HİÇBİR ŞEYİ KOLAY ELDE ETMİYORUZ"

Önemli bir avantaj kaybettiklerini söyleyen Fatih Terim, “Biz yine oynama isteğiyle hareket ettik. Kendimize ait olan futbol anlayışımızı devam ettirdik. Rakibimizin zaten bizim için sürpriz bir tarafı yoktu. Çünkü çok adamla kapanacaklarını ve oynatmama adına hareket edeceklerini biliyorduk, o da oldu zaten. oğal olarak önemli bir avantaj yitirdik. Buradan lider dönseydik bir beraberlik hakkımız bile olabilirdi şimdi kalan dört maçı kazandığımız takdirde yine değişen bir şey olmuyor. Zor mu kolay değil. Zaten hiçbir şeyi kolay elde etmiyoruz” diye konuştu.

"DÖRT MAÇI KAZANMALIYIZ"

Son dört maça odaklanacaklarını söyleyen Terim, "Büyük bir avantaj kaybettiğimiz gerçek ama hiçbir şey kaybetmediğimizde bir gerçek. Sadece şu anda odak noktası bizim dört maçı kazanmamız üzerine ama biz kazanmak mecburiyetinde olduğumuz kadar rakiplerimizde kazanmak mecburiyetinde. Bu zorluğu aşacağız, aşmak zorundayız. Aşacağımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal