Fabri İçin İki İspanyol Ekibi Beşiktaş'ın Kapısını Çaldı!

Beşiktaş’ın başarılı file bekçisi Fabri için İspanya’dan iki takımın siyah beyazlıların kapısını çaldığı öğrenildi.

25.04.2018-09:05 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-08:46) Fabri İçin İki İspanyol Ekibi Beşiktaş'ın Kapısını Çaldı!

Bu sezon siyah beyazlı ekipte gösterdiği performansla dikkat çeken İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez’i iki İspanyol ekibinin transfer etmek istediği öne sürüldü.

Başarılı file bekçisi Fabri için İspanya’nın Celta Vigo ve Espanyol takımlarının devrede olduğu ortaya çıktı. İki kulübün İspanyol oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Siyah beyazlı yönetimin başarılı eldivenin sözleşmesini uzatma konusunda aceleci davranmadığı ve Spor Toto Süper Lig’in sona ermesini beklediği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin, İspanyol file bekçisi için yıllık 1 milyon 750 bin Euro civarında bir sözleşme önermesi bekleniyor.

Siyah beyazlı ekibin kadrosunda en az kazanan futbolculardan biri olan İspanyol eldivenin menajeri ve avukatının Beşiktaşlı idarecilere “Buraya ilk geldiğimiz zaman bonservis bedeli ödenmedi. Sözleşme sizin istediğiniz şartlarda kabul edildi. Şu anda en az ücreti belki de Fabri alıyor. Bu nedenle sizden anlayış bekliyoruz” şeklinde talepte bulunduğu iddia edilmişti. Başarılı kalecinin menajerinin Beşiktaş’tan yıllık 2.5 milyon Euro’dan 5 yıllık sözleşme talep ettiği belirtilirken, yönetim bu teklife sıcak bakmadı. Siyah beyazlı yönetim, yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanan file bekçisine 1 milyon 700 bin Euro teklif edeceği belirtildi. İki tarafın bu rakamda anlaşabileceği gelen haberler arasında…

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal